Last news in Fakti

27 Октомври, 2015 12:37 1 083 0

Двама посланици откриват международна конференция за градската среда

  • градове-
  • конференция

Кои са новите технологии и иновации, които ще навлизат в българските градове ще се дискутира на Международния форум “Smart Building, Smart City, Smart Economy”

Градовете преминават през динамичния процес на модернизация. Всеки един от нас е в очакване на следващия иновативен проект, с който ще се доближим до технологично умните градове.

На 4-ти ноември в София посланиците на Франция и Норвегия ще открият международната конференция на тема “Smart Building, Smart City, Smart Economy”, организирана от b2b Media.

Целта на конференцията е да презентира практиките в градовете лидери, които са предприели подновяването на градската среда и преминаването от старите модели на управление към интегрираните модерни решения за градската система.

Пълна програма на събитието можете да намерите ТУК

Международната конференция ще повиши осведомеността за концепцията за умни градове, реформите в градското управление и новите технологии.

Официални гости:

Десислава Йорданова, съветник на министъра в Министерство на регионалното развитие и благоустройството

Н.П. Ксавие Лапер дьо Кабан, посланик на Франция в България

Н.П. Гюру Катарина Викьор, посланик на Норвегия в България

Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции

Елица Панайотова, изпълнителен директор на "София Тех Парк"

Участниците в конференцията ще презентират и обсъдят за възможните иновации, които да се имплементират в българските градове: сгради от ново поколение, Smart електричество, Микро-мрежи, Транспортни иновации, Инфраструктури иновации, Електронно управление и интегрирани системи за предоставяне на информация.

Регистрирайте се с отстъпка от 30% с Промо код: Smart 90! на: smart.b2bmedia.bg/registration


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА