Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 17:53 3 367 2

Реновираха най-големия затвор с действащ хотел на Балканите

  • затвор-
  • хотел-
  • балкани

Преди няколко години в най-големия затвор на Балканите, разположен в малкото градче Сремска Митровица, беше открит хотел. По случай 120 години от съществуването на изправителния център, който е най-голям на Балканите, хотелската част беше реновирана. Ремонтът е бил на стойност 100 000 EUR. Значителни средства са били дадени и ремонт на затворническата част.

На територията на затворническия компелкс също така има дом на културата, църква, училище индустриален център, спортна зала, противопожарна служба, собствен млекозавод, пекарна, ферма, на чиято територия се отглеждат близо 4000 броя говеда. Интересно е да се отбележи, че това единствения изправителен център, на чиято територия присъди излежават чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Последно затвор или хотел е това? Статията е полуистина, която не е истина.
  • 2 бургазлия

    0 0 Отговор
    кое му е най -голямото,че нашите трудови затворнически общежития са два пъти по-голями от тоя къщурка,да не коментирам бургаския,софийския затвор дето са големи като крепости