4 Януари, 2016 11:21 1 361 0

Поскъпването на имотите в Израел продължава

  • израел-
  • жилища-
  • цени

С 8.5% поскъпнаха цените на жилищата в Израел през третото тримесечие на 2015 г. на годишна база, сочат данните на Gazit-Globe Real Estate Institute. „Тенденцията към бърз ръст на цените се връща. През второто тримесечие на 2015 г. отчетохме постъпване от 3.6% на годишна база. За първите девет месеца на миналата година то е в рамките на 6.4%” се посочва в доклада.

Тенденцията към поскъпване на квадратния метър жилищна площ е факт дори при спад от 33% в броя на реализираните сделки и намаляване на инвестиционните транзакции със 16%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА