Last news in Fakti

12 Януари, 2016 09:07 4 698 1

Добрият дизайн може да направи старата ви кухня неузнаваема

  • хаусмайстер-
  • кухня-
  • дизайн

Както и да ви помогне да живеете удобно и уютно и на съвсем малко пространство. Защото дори и да направите ремонт на жилището си, то пак може да не ви е удобно или безопасно, ако не сте използвали познанията на специалист за най-добрите и безвредни модерни материали и продукти за интериора. Също така, когато искате да спестите място или просто да добавите още една функция на стаята или жилището си, най-важното е да имате добър проект от дизайнер с опит. Тогава ще можете да се възползвате максимално от наличното пространство у дома. Специалистите от Хаусмайстер могат да ви помогнат както с ремонта, така и с добър интериорен проект, а това ще ви спести много време, грешки и излишни разходи.

Виждате ли разликата между снимката най-горе и тази? Първата показва една кухня след качествено направен нов дизайн и ремонт. Малката мрачна кухня е светнала. Не само защото са й сменени шкафовете, но и цялостното планиране. Понеже прозорецът не е центриран, шкафовете логично са изместени вдясно, за да може да влиза повече светлина. С бял цвят навсякъде тази светлина се отразява и създава усещането за повече простор. От тавана са махнати гипсовите корнизи и всякакви други добавки, които фактически са намалявали реалната височина и обем на помещението.

Малкото жилище и малките помещения са един от често срещаните проблеми, особено в големите градове. Точно в такива случаи добрият дизайн може да ни бъде особено полезен, защото опитният дизайнер може да предложи решения, за които неспециалистът изобщо не е помислил. Също така интериорният дизайнер е наясно с функционалните и ергономични изисквания, които ще ви осигурят удобно и безпроблемно използване на дадения интериор.

Другото помещение, освен кухнята, където се изисква максимална точност при планирането е банята. А тя често е достатъчно малка, за да се чудим как да я организираме така, че да имаме всичко необходимо и то да е удобно за ползване. Ето две примерни решения за удобна баня на минимално пространство:

Добрият дизайн може да направи старата ви кухня неузнаваема

Всяко от тези решения е резултат на обединяване на усилията и знанията на специалиста и изискванията и предпочитанията на клиента, а това винаги води до впечатляващи със своята естетическа стойност и функционалност интериори и удовлетворение и за двете страни.

Теменужка Захариева


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борката

    0 0 Отговор
    Рекламата не струва!!!