Last news in Fakti

18 Януари, 2016 14:57 2 145 0

Продават вила собственост на Дейвид Боуи

  • боуи-
  • вила-
  • остров

Дни след смъртта на легендарния певец Дейвид Боуи започна и разпродажба на част от имотите му. Първият е вила на Карибския остров Мистик. Тя може да бъде купена за 20 млн. USD. Имотът се отличава с уникалния си бохемски стил. „Ако имаше данък „лукс”, то собственикът на този имот щеше да плаща доста висок налог”, казват специалисти.

Решен в балийски стил, вилата е построена преди 26 години. Разполага с пет спални, звукозаписно студио и огромна площ външно пространство, на което има басейн, като дефакто не се излиза от имота.

Самият Боуи казва за къщата: „Исках нещо, което най-малко да наподобява имотите на Карибите. Това е личен каприз. Обичам клишетата и този имот е идеалния пример за това”.

Частният остров Мистик не е голям, но е притегателен център за световните звезди. Седмичният наем на вила достига до 75 000 USD. Къщата е посещавана от звезди като Миг Джагър, херцогът и херцогинята на Кеймбридж и редица други знаменитости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА