Last news in Fakti

1 Февруари, 2016 21:03 4 186 0

Къща от старо ремарке (СНИМКИ)

  • къща-
  • ремарке-
  • сащ

С всяка изминала година все по-остра става нуждата от достъпни жилища. Всеки се опитва както може да се справи с проблема. Така например, американец предлага старите ремаркета от автомобили да бъдат използвани за основата на направа на мини къща.

Рон Ръснак от щата Орегон (САЩ) сам е направил свои дом от ремаркета. На 18.5 кв.м младежът е успял да разположи всичко необходимо за комфортно обитаване. Малкото диванче на фона на ярко декорирана стена може да служи като мини дневна. Спалното отделение е оборудвано отгоре с таванско помещение. Всичко е изпълнено компактно и функционално. В кухнята дори се е намерило място за шкаф с нормални размери с ширина 60 см. Душ кабината е с размери 80 см.

Рон построява мини къщата за три седмици, а стария си дом продава за 36 000 USD.

Къща от старо ремарке (СНИМКИ)

Къща от старо ремарке (СНИМКИ)

Къща от старо ремарке (СНИМКИ)

Къща от старо ремарке (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА