Last news in Fakti

8 Април, 2016 21:03 2 951 0

Летящите апартаменти (ВИДЕО)

  • джет-
  • дизайн-
  • airbus-
  • acj319
Летящите апартаменти (ВИДЕО) - 1

Сред по-модерните корпоративни джетове, които предпочитат заможните китайци, е ACJ319 на концерна Airbus. Те ще бъдат показани на шоуто Asian Business Aviation Conference and Exhibition, което ще се проведе между 12 и 14 април в Шанхай. Въпросният модел разполага с конферентни зали, заведения за хранене и салон в предната част, плюс две отделни стаи в задната. Той се предлага за най-високия клас VIP клиенти на чартъри и е сертифициран за превоз на 19 пътници, повече от традиционните бизнес джетове, което му позволява да покрива широк кръг изисквания.

Airbus започна доставки на ACJ320 от фамилията частни корпоративни джетове в Китай през 2005 г. Днес в Китай, летят около 20 Airbus корпоративни джетове, което им дава най-силното представяне на този сегмент от пазара в страната. Машините са създадени на база на най-модерното семейство пътнически самолети в света, осигурявайки предимства, които липсват при по-старите проекти.

Модерният дизайн на корпоративните джетове Airbus означава също, че те могат да се ползват с днешните по-големи и по-ефективни двигатели, както е показано в новия Airbus ACJneo от семейство, за разлика от по-старите проекти и тези с фюзелажно монтирани двигатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА