Last news in Fakti

26 Юни, 2016 21:07 3 208 0

Как да се възползвате от огледалото (СНИМКИ)

  • огледало-
  • дизайн-
  • интериор

Известно е, че поставянето на огледалото на правилното място в помещението, го прави по-голямо и придава повече уют. Къде обаче е това място? Архитекти дават няколко примера за хармонично използване на огледалото.

1. Огледални вложки – отличен пример как да се вплете мрамор и огледало в дневната.

Как да се възползвате от огледалото (СНИМКИ)

2. Пространствена картина – масивно огледало в изискана бронзова рамка позволява да се създаде пространствена картина в интериора, а също така визуално да се увеличи големината на помещението.

Как да се възползвате от огледалото (СНИМКИ)

3. Декоративен акцент – огледалото на етажи подчертава изискаността на помещението, в което е сложено и го изпълва с асиметричност.

4. Огледална стена – това не е само отлично декоративно решение, но грамотно дизайнерско решение, което спомага помещението да се освежи и напълни със светлина.

5. Огледало пъзел – оригинално огледало, което се състои от множество парченца огледала с различна форма и големина.

6. Огледало украшение – придава на помещението стил.

7. Таван огледало – използвайки грамотно огледалните панели на тавана, визуално може да се увеличи помещението, да му се придаде повече светлина, а също така да се придадат нотки на изисканост и тържественост в интериора.

8. Огледало прозорец – огледало, което е декорирано като прозорец и в зависимост от разположението на осветлението придава повече дълбочина на помещението.

Как да се възползвате от огледалото (СНИМКИ)

9. Минималистичен дизайн – голямо огледало в тънка рамка изглежда стилно в помещението и е ненатрапчиво.

10. Огледално пано – подходящо е за стаи във фюжън стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА