Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 12:37 2 528 0

Продават апетитен имот в Младост 3

  • младост-
  • терен-
  • сгради

Имот, който досега е бил във владение на Министерството на отбраната, ще бъде продаден, реши на днешното си заседание Министерски съвет. Става дума за терен от 11 500 кв.м, застроен с 5 сгради с обща застроена площ 944 кв.м. Данъчната му оценка е 714 627.50 лв.

Продажбата ще се извърши чрез търг по реда на Закона за държавната собственост и Глава Пета от правилника за прилагането му. Първоначалната цена ще бъде определена като данъчната оценка на имота се завиши с 10% и се прибави балансовата стойност на съоръженията, които са част от имота и не подлежат на данъчно деклариране, също увеличена с 10%.

С друго решение правителството промени от публична в частна държавна собственост статута на 10 имота с отпаднала необходимост за Министерство на отбраната и Българската армия. Застроените терени се намират в местността „Вугарски път” край Царево, в местностите „Аклади” и „Червенка” край Черноморец, в местността „Кремъка” край ловешкото село Слатина и на бул. „Освобождение” в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА