Last news in Fakti

16 Ноември, 2016 06:16 3 489 0

Имот за 60 млн. USD (ВИДЕО)

  • малибу-
  • крауфорд-
  • къща

Бившият супермодел Синди Крауфорд и нейният съпруг, които купиха шикозна къща в Малибу за 50 млн. USD през 2015 г., решиха да се разделят с нея. Те я обявиха за продажба, но с 10 млн. USD повече.

Къщата e с 4 стаи и е разположена на брега на океана. Бъдещият собственик ще има басейн, SPA, барбекю, гараж за три автомобила и тенис корт.

Една от причините за по-високата цена е не само, че за последната година на пазара се отчита поскъпване, но и защото наскоро имотът е бил реновиран.

Двойката определено не може да се каже, че страда от липса на приходи от продажбата на имоти. Наскоро тя продаде къща в Мексико за 100 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА