Last news in Fakti

11 Януари, 2017 20:56 2 102 2

Продават имот с площ 1114 кв.м (СНИМКИ)

  • бевърли хилс-
  • стефани-
  • имение-
  • продажба

The Summit е името на имението, което Гуен Стефани е купила в Бевърли Хилс заесто със своя съпруг през 2006 г. През август 2015 г. двойката се раздели и по всичко личи, американската певица е решила да се раздели с имота, който й напомня за несполучливия брак.

Имението е с разгъната застроена площ от 1114 кв.м. и включва 7 спални и 11 бани. А разположение на бъдещия собственик ще е и басейн, спортна площадка, тенис корт и дори ... курник.

Интериорът на къщата е решен в черно и бяло. Интересно е да се отбележи, че в периода 2000-2004 г. имотът е обитаван от Дженифър Лопес.

Продават имот с площ 1114 кв.м (СНИМКИ)

Продават имот с площ 1114 кв.м (СНИМКИ)

Продават имот с площ 1114 кв.м (СНИМКИ)

Продават имот с площ 1114 кв.м (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    6 2 Отговор
    Не знам каква е исканата цена, но никога не бих могъл да купя такъв дом...
    Аз дори нямам и дом...живея под наем в една малка кочина
  • 2 Миляярдера Боко

    0 0 Отговор
    Да не ти дреме на сиромашкия!