Last news in Fakti

24 Януари, 2017 13:21 9 241

Първа копка на комплекс Vitosha View

  • строеж-
  • жилища-
  • vitosha view-
  • bulgarian properties
Първа копка на комплекс Vitosha View - 1

Първа копка на комплекса Vitosha View беше направено в присъствието на клиенти, инвеститорите, архитектурния екип на ГЕНИГ, екипа на строителната компания Аргогруп Екзакт, представители на Bulgarian Properties и „Лукс Имоти”.

Отец Иван освети старта на проекта, като пожела на строителите да положат здрави основи на новите жилищни сгради и да работят качествено и усърдно, както винаги досега при всеки техен проект.

С това беше даден старт на строителството на Vitosha View, като по план всяка сграда ще бъде приключвана до 12 месеца от датата на старта й. Първата ще бъде готова през януари 2018 г. и останалите поетапно след това.

„Vitosha View e най-продаваният ни комплекс за 2016 г. Предварителните продажби стартираха в края на 2015 г. и само за 2 месеца напълно се разпродадоха първите две сгради от комплекса”, съобщиха от компанията.

Към момента от общо 163 жилища в 4-те блока налични за продажба са само 44. Продажбите в комплекса са възложени ексклузивно на Bulgarian Properties и жилищата се предлагат без комисионна от купувача. Побързайте да изберете своето жилище още сега!


Платена публикация


Свързани новини