26 Февруари, 2017 10:37 2 836 0

Отличната къща и как се забогатява от имоти

  • жилища-
  • тръмп-
  • къща
Отличната къща и как се забогатява от имоти - 1
Снимка: Shutterstock

През седмицата беше публикувана класацията на най-динамично развиващите се градове. Това са местата, които през тази година ще бъдат и най-предпочитани от инвеститорите за покупка на имот. Част от старото строителство в Москва отива в историята. Т.нар. „хрущовки” ще бъдат разрушени, обяви руският президент Владимир Путин. В същото време се появи информация, че президент на бившия СССР продава къщата си в Алпите.

Жилище, в което винаги е топло (СНИМКИ)

Бенджамин и Ингрид Хьортефолгер заедно с децата си живеят в северна Норвегия на остров Сандхорноа. Независимо от това, че районът се намира зад полярния кръг, семейството сади в градината пред къщата си зеленчуци и дори тропически плодове.

ОЩЕ

Най-динамично развиващите се градове

Безспорно класацията на икономически най-развиващите се градове е ценна за всеки предприемач, решил да спечели от търговията с недвижими имоти. В тазгодишното издание се оказва, че на челна позиция е индийският град Бангалор.

ОЩЕ

Жилищата, които отиват в историята

Руският президент Владимир Путин е наредил на кмета на Москва Витор Собянин да разруши всички сгради тип „хрущовки” (жилищни сгради построени по време на управлението на Хрущов). Това съответства на „настроенията и очакванията” на московчани е мнението на Путин.

ОЩЕ

Горбачов продаде вилата си в Алпите

Бившият президент на СССР Михаил Горбачов е продал вилата си Hubertus-Schlöss, която се намира на Тегезее в баварските Алпи. Триетажната къща е с разгъната застроена площ 600 кв.м. имотът е построен през далечната 1908 г., а преди няколко години е основно ремонтиран.

ОЩЕ

Как дядото и бащата на Тръмп промениха имотния пазар в САЩ

До появата си на политическата сцена, президентът на САЩ – Доналд Тръмп, беше известен като водещ на риалити шоу и един от най-ексцентричните предприемачи в страната. Тръмп строеше небостъргачи и непременно ги кръщаваше на себе си.

ОЩЕ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА