21 Септември, 2017 06:16 3 172 1

Легло, в което искате да останете цял ден (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • легло-
  • технология-
  • дизайн

Едва ли има човек, който да не е мечтал за „супер легло”. Такова многофункционално място, на което да лежите цял ден без да ви омръзне, вече съществува. Леглото – чудо не само изглежда супер, но включва и гениални конструктивни особености. То вече се предлага на азиатския пазар. То разполага с безкрайно много удобства и се настройва изключително спрямо изискванията на собственика му.

Въпросното легло не само е отлично място за сън, но и прекрасен помощник. То разполага с няколко розетки и USB-входове, което не налага да се отдалечавате от него, за да си заредите смартфона или таблета. В леглото са вградени колони, които може да свържете с всяко устройство да слушате музика без да помръдвате от леглото.

За тези, които обичат масажите, в леглото е вграден специален масажен стол. За тези, които искат да поработят също е помислено, като има специално място, където да поставите лаптопа си.

Другото ценно за леглото – чудо е, че разполага с множество места за съхранение на вещи. Има специално място за възглавниците и постелката, етажерки за любимите книги, както и малък сейф.

Плюсът на леглото е, че то е направено от модули, така че клиентът може сам да поръча какво точно иска да съдържа то. Може да се избере също така и цвета и обковът. Когато се поръчва обаче трябва да се предвиди фактът, че леглото е направено за азиатския пазар. Именно поради това дължината на малкия матрак е 1.5 метра, а на по-големия 1.8 метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    3 4 Отговор
    Предпочитам селско легло с готино маце,някак си ще ми е по кеф.