Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 16:45 4 845 1

Бивш шеф на Boeing си продава къщата

  • boeing-
  • къща-
  • продажба

Бившият шеф на Boeing Филип Кондит и неговата съпруга Геда са купили парцела, който се намира в долината Кочела (Южна Калифорния, САЩ), през 2002 г. срещу 1.4 млн. USD. Строителството на къщата е продължило година и половина. Имението е с разгъната застроена площ от 1246 кв.м. разположено на почти половин хектара с огромен двор.

Имотът, който е решен средиземноморски стил, има пет спални, кухня с гранитни плотове, дневна с камина, басейн, кинозала с 26 места, винарска изба за 1500 бутилки вино и голф игрище. Едно от най-оригиналните места е т.нар. „градски площад” – фонтан, около който има бар. Къщата разполага и с игрална зала, а в много от помещенията орнаментите са изработени от ковано желязо.

Цената на имението, което се продава за пръв път, не се съобщава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    21 3 Отговор
    И аз искам да живея на такова просторно място и лукс къща пък нека да злословят бедняците че като съм умрел съм щял до отида и аз в дупката и няма да го отнеса в гроба имота....