Last news in Fakti

24 Април, 2018 20:56 10 526 0

Нискотарифна авиокомпания с нов тренировъчен център

  • авиокомпания-
  • център-
  • симулатор
Нискотарифна авиокомпания с нов тренировъчен център - 1

Една от големите нискотарифни авиокомпании ще открие нов тренировъчен авио център до края на текущата година. Той ще включва 2 нови модела авиационни симулатори, един фиксиран базов симулатор, както и чисто нов тренажор за кабинен екипаж за аварийна евакуация и тренажор за реална противопожарна подготовка. Новият център ще позволи на WizzAir да увеличи капацитета си за обучение до 100 членa на екипажа на ден. Амбициите са капацитетът в бъдеще да надвиши 250 души.

Разположена на 5 минути от Международно летище „Ференц Лист” в Будапеща, сградата ще бъде най-големият авиационен център за обучение в региона и един от най-модерните в Централна и Източна Европа. Той ще е изграден в съответствие със стандартите за ефективно и екологосъобразно инженерство и оборудван с най-новите технологии на пазара. В допълнение към трите симулатора и тренажора за евакуация, съоръжението с площ 3800 кв.м. ще включва 14 учебни зали, офис зона, голямо фоайе и обща стая за почивка. Центърът ще може да бъде разширяван с допълнителни симулатори или помещения за обучение, което осигурява на авиокомпанията допълнителна гъвкавост и възможност за бъдещ растеж.

Двата нови модела симулатори за Airbus A320 ще бъдат доставени от CAE, световен лидер в областта на авиационните обучителни решения на пазара на гражданската авиация, които ще осигурят безпроблемната работа и поддръжка на тренировъчната техника през следващите 10 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА