30 Май, 2018 17:16 1 996 0

Незаконните строежи на морето продължават

  • каварна-
  • обект-
  • строеж-
  • цонев

Каварна е поредното място, на което пясъчната ивица е превърната в строителна площадка. От общината обясниха, че дейностите на плажа се извършват от наемателя по одобрена схема от Министерството на туризма. От там обаче обещаха да направят инспекция на обекта. Разрешението е за разполагането на обект за водни атракционни услуги на площ от 72 кв.м.

„Това е строителна дейност. Копаене на основи. Виждам, че тук са поставили някакъв басейн и сигурно ще влезе в този изкоп”, каза пред bTV бившият кмет на Каварна Цонко Цонев.

„Онова, което е излязло от общинска администрация Каварна е разрешение за поставяне на временно преместваем обект, подписано от главния архитект на общината, като държа да уточня, че той е след одобрена от министъра на туризма схема по искане на наемателя”, каза Нина Ставрева, кмет на Каварна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА