Last news in Fakti

18 Юни, 2018 10:36 10 724 9

Данъчните запечатаха комплекс край Старосел

  • комплекс-
  • старосел-
  • бяло камъче-
  • нап

Туристическият комплекс „Бяло камъне" подлежи на запечатване от данъчните. Информацията се потвърждава от регистъра на обектите, в които органите по приходи на НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС.

Комплексът е разположен в близост до Старосел в самите склонове на Балкана в местност с живописна природа, лишена от шум. Базата разполага с най-различни конфигурации от стаи, къщи и бунгала за настаняване, голям ресторант, градина и голям плувен басейн.

Както почивната станция, така и ресторантът са попаднали в черния списък на НАП-Пловдив, съобщава TrafficNews.bg. Комплектът може да остане затворен за срок до 30 дни, въпреки че именно сега започва активния туристически сезон и това би коствало огромни неприятности на фирмата-собственик "Нено Мавров ЕТ". Отделно от дружеството ще трябва да заплатят предвидените в закона глоби или имуществени санкции според тежестта на данъчното им нарушение.

Принудителната административна мярка "Запечатване на обект" най-често се налага заради нарушения при отчитането пред НАП или на лица, нарушили законовите разпоредби, касаещи касовите бележки и апарати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kick

    42 13 Отговор
    един помияр пожарогасител отново в схема за изнудване явно

    Коментиран от #4

  • 2 ТАСС

    57 8 Отговор
    Всички данъчни в затвора.Явно малко им е платил !!!
    И защо го затварят в единствените 2-3 месеца когато може да изкара някой лев ?
    Затворете го зимата !!!!!!
  • 3 ТАСС

    74 7 Отговор
    А мутренските обекти по морето , на който всичко им е нередовно не смеят да ги пипат !
    Заобикалят ги отдалече , защото ще обуват бетонните ботуши !
  • 4 55667

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "kick":

    Не е Явно, обаче е Явно че има много помияри който са собственици на такива комплекси

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    11 7 Отговор

    До коментар #4 от "55667":

    Ако ти се имаш за такъв , това не значи ,че всички са такива.
  • 6 цеко

    11 0 Отговор
    Ами да проверят в Търново магазините по Независимост и най вече около ГУМ...събота и неделя не издават касови бележки....от години!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    5 1 Отговор
    ДО ТАСС: Затварят ги защото укриват ДДС и са ги хванали да не издават касови бележки, като коректен търговец държа категорично на този закон. А по морето миналата година бяха запечатали десетки ресторанти и хотели, мрънкалниците като теб винаги ще намерят повод да недоволстват.
  • 9 БОКО

    3 1 Отговор
    Е как няма да го зтворят ,в близост до него е комплекс Старосел ,собс5твеност на български тютюнев холдинг!А сещайте се за какво иде реч!Поръчково изпълнение!