Last news in Fakti

1 Март, 2019 11:21 2 103 0

Система за видеонаблюдение от изкопа до покрива на SECURITY EXPO

  • иец-
  • изложение-
  • сграда-
  • сигурност-
  • строителство

Интелигентни охранителни системи за строителния сектор, предлага бизнесът в Интер Експо Център

Система за видеонаблюдение от изкопа до покрива на SECURITY EXPO - 1

Системи за видеонаблюдение от изкопа до покрива ще види професионалната публика на единственото в България изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO от 6 до 9 март. Това съобщиха организаторите Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата.

С технологията Time-lapse се заснема видео „от изкопа до покрива“. С нея се заснемат голям брой кадри, които след това се обединяват във видео с висока скорост. Заснемането продължава около 10 часа, но след монтажа видеото може да трае секунди. По този начин времето може да бъде „изкривено“, а зрителят е свидетел на зрелищни картини.

Системите за видеонаблюдение се усъвършенстват постоянно. Затова на SECURITY EXPO фирмите от бранша предлагат най-добрите и иновативни услуги. „През последните години наблюдаваме силно развитие при техниките на видеозаснемане и сферите му на приложимост“, коментират експерти.

Впечатляващо решение за строителството

Time-lapse видеата са приложими в много сектори, един от които е строителството. „Представете си как в рамките на минути сграда се появява от изкопа; и всичко това се случва с Time-lapse видеа. Звучи наистина интригуващо, защото настоящите и бъдещите клиенти стават свидетели на строежа на сградата“, споделят от бранша.

Монтирайки камери, проследяващи строителния процес, бизнесът може да се възползва и от допълнителни функционалности. На различни интервали от време се записват кадри, които по-късно биват съединени във видео на бързи обороти. „Техниката се монтира за времето, през което ще му бъде необходима“, информират ескперти.

С видео от камери за наблюдение – директно в youtube

Система за видеонаблюдение, която позволява директно-онлайн предаване в Уoutube на живо от строителния обект. Продуктът дава възможност всички заинтересовани от строителния обект да виждат на живо етапа, до който изграждането е достигнало. „От това са доволни както клиентите, така и потенциалните инвеститори“, смятат експерти от бранша.

Нови системи, свързани с последните актуални технологии (Internet of things IoT), част от които е и иновативната безжична сензорна мрежа. LoRa е технология, която създава комуникации на дълги разстояния при ниска честота на предаване, като например сензори, работещи с батерия. Всички тези иновации и още много други от сферата на физическата и дигиталната сигурност, ще видят посетителите на изложение SECURITY EXPO.

Повече за актуалните теми и съпътстващата програма ще научите на securityexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА