Last news in Fakti

5 Март, 2019 15:23 8 826

Park View Residence: Новото бижу в централна част на София

  • жилище-
  • проект-
  • софия-
  • park view residence

Намира се в близост до метростанция

Park View Residence: Новото бижу в централна част на София - 1

Ново и качествено строителство в близост до центъра на София и метрото, при това на достъпни цени. Звучи като сбъдната мечта за търсещите нов дом в София, нали?

Днес ще ви представим един необикновен комплекс - Park View Residence.

Това е новостроящ се затворен комплекс, който се намира в централна част на София – кв. Банишора - и е близо до метростанция "Княгиня Мария Луиза". Новото бижу на София ще бъде с контролиран достъп и видеонаблюдение и ще разполага с обособена за живущите зона със зелени площи, детска площадка и фитнес на открито. Паркирането на автомобилите ще бъде подсигурено от подземен и наземен паркинг.

Park View Residence е дело на най-голямото архитектурно студио в България - Иво Петров - Архитекти. В проекта е даден приоритет на комфорта на обитаване, функционалността, визията на сградата, представителните общи части и вътрешния двор.

Дворът ще бъде един малък оазис за живущите, а самата концепция на проекта, контролът на достъп и оформянето на градината в Park View Residence са сред основните причини, поради които купувачите избират комплекса за свой нов дом.

Районът е предпочитан за живеене и инвестиции поради наличието на търговски вериги, училища и детски градини, здравни заведения, отлична свързаност чрез основни пътни артерии и добра осигуреност на градски транспорт, както и ежедневни удобства - супермаркети, ресторанти, кафенета и градинки, банкови клонове и други услуги.

Цените на жилищата в Park View Residence са без конкуренция както за конкретната локация, така и за повечето предпочитани квартали в София. Тристайните апартаменти са на цени от 72 000 евро, а двустайните започват от 52 000 евро.

Проектът е изцяло финансиран от Българо-американска кредитна банка, а главен изпълнител е "Главболгарстрой Холдинг" АД - гаранция за качество и професионално изпълнение. На разположение на купувачите са гъвкави схеми на плащане, като има възможност за покупка с банков кредит при 10% самоучастие.

Вижте още за проекта и наличните жилища тук

Изграждането на комплекса започна през октомври 2018 г. и напредва съгласно предвидените срокове. Имотите се издават с висококачествена енергоефективна немска дограма с троен стъклопакет, немски обков, нискоемисионно стъкло. Вътрешните преградни стени са тухлени и оформени с мазилка и шпакловка. Входните врати на апартаментите са блиндирани, с висококачествено покритие и елегантна визия.

Park View Residence: Новото бижу в централна част на София

Park View Residence: Новото бижу в централна част на София

Park View Residence: Новото бижу в централна част на София

Park View Residence: Новото бижу в централна част на София


Платена публикация


Свързани новини