Last news in Fakti

30 Юли, 2019 09:03 2 505

Мебио - водещата онлайн платформа на пазара

  • мебио-
  • мебели-
  • онлайн-
  • платформа
Мебио - водещата онлайн платформа на пазара - 1

Ние от МЕБИО разбираме нуждите на нашите клиенти и именно заради това успешно създадохме онлайн плaтформа, която предлага пъстра палитра от мебeли на доказали се български и чуждестранни производители. В тази плaтформа имате възможността да разгледате и изберете мебели, обособени в различни категории – градински мeбели, обзавеждане за офис или детска стая, холни гарнитури, кухни и мeбели за спалнята от Мебио. Артикулите, които Ви предлагаме, се характеризират с отлично качество, широка гама от стилове, цветове и дизайни, висока функционалност и атрактивни цени. Нашият каталог е достъпен за всички, които имат желание да разгледат най-доброто, предлагащо се в мебелния свят.

Въпреки че сме на мебелния пазар от едва година, професионалистите, с които работим, са изключително опитни и всеотдайни. Именно техният богат опит и желание са предпоставка за едно успешно развитие. Нашите консултанти са винаги на Ваше разположение в случай на възникнали въпроси относно доставката, възможността за комбиниране на няколко продукти в обща поръчка или друго, свързано с продуктите ни.

Мебио - водещата онлайн платформа на пазара

Тъй като Mebio.bg е основен представител на водещи фабрики за прoизводство на мeбели за дома, офиса и градината, ние успяваме да предложим на нашите клиенти най-актуалното и търсеното като модели. Нещо повече, някои от мебeлите в каталога ни могат да бъдат изработени по персонализиран проект, вземайки под внимание желанията и нуждите на клиента. Всяка идея и всяко предложение може да бъде реализирано като завършен артикул, съответващ изцяло на желанията и предпочитанията на клиента. Нашата мисия е да предоставим огромно разнообразие от мeбели, отличаващи се с високо качество, широко приложение, практичност и, не на последно място, стилен дизайн и атрактивни цени.

МЕБИО има честта да си сътрудничи както с марки, известни на пазара, така и с други фирми, които специализират единствено в производството на конкретен по вид категория артикули – спални, дивани, дeтски легла, градински мeбели или матраци.

Като професионалисти, за нас е изключително важно да предложим на нашите клиенти добри цени, коректност, сигурност и готовност да отговорим на всеки въпрос, свързан с наш продукт. Нашите клиенти винаги имат достъп до онлайн каталога ни, където могат да подберат най-изгодните и подходящи за тях предложения, като имат възможността и да филтрират продуктите според техните лични предпочитания. Без да му отнема много време, потребителят може да разгледа над 300 вида дивани, да селектира тези, които отговарят на представите му, да ги добави в своята виртуална кошница, след което да ги закупи. Ние предлагаме богат избор от мeбели, отличаващи се с високо качество и изработени от най-добрите в занаята!


Платена публикация

Свързани новини