Last news in Fakti

24 Септември, 2019 13:25 6 263 3

Къща с 29 спални за 1 EUR

  • финландия-
  • хелзинки-
  • къща-
  • продажба
Къща с 29 спални за 1 EUR - 1
Снимка: Shutterstock

Разгънатата застроена площ на къщата, която се намира в близост до центъра на Хелзинки, е 503 кв.м. Към момента имотът се ползва като хотел. Цената, на която се продава, е само 1 EUR. Разбира се, потенциалният купувач може да придобие къщата при известни условия, които включват инвестиране на значителна сума в преобразяването на имота. Част от кандидатите обаче не отчитат в първия момент този факт. „Китайски предприемач ми позвъни, за да ме пита дали в цената от 1 EUR влиза и обзавеждането”, казва брокерът, на когото е възложена задачата да намери нов собственик на атрактивния имот. Според него реалната стойност на къщата е около 3 млн. EUR. Причината да се стигне тя да бъде оферирана на атрактивната цена от 1 EUR е, че обектът от доста време е на пазара и не може да намери купувач. „Подобни оферти са рядкост. Последните 10 години не е имало аналогично предложение”, допълва специалистът.

Хелзинки остава най-скъпия финландски имотен пазар от началото на годината, което прави подобна оферта още по-атрактивна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    13 4 Отговор
    За Цветанов е там да си сложи асансьори и да ги налъже нещо.
  • 2 Антифашист

    12 2 Отговор
    Без асансьор в хола и барбекю на покрива не струва и пукната пара.
  • 3 Соломон ПАСЕ

    8 0 Отговор
    А колко са задълженията--- ???? или не знаеш какво да пишеш.