1 Октомври, 2019 16:35 3 296 16

Технологии и иновации в недвижимите имоти

  • imot.bg-
  • имоти-
  • нсни-
  • празник

Това е основната тема на VI-тия професионален празник на брокерите, на които imot.bg е медиен партньор

Темата ще бъде основна на конференцията, която съпътства „Празника на брокерите и агентите за недвижими имоти 2019" на 18 октомври. Очаква се на събитието в Rainbow Plaza участие да вземат над 200 посредници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, държавни и местни институции, международни гости, журналисти и медийни партньори.

Експертите ще дискутират влиянието на икономически и политически промени върху недвижимите имоти, ще коментират макроикономическото развитие на Европа и България, развитието на банковия пазар и пазара на недвижими имоти. Тъй като самият празник е посветен на новите технологии бизнеса и в частност недвижимите имоти гостите ще споделят мнението и наблюденията си относно влиянието на технологиите в съвременните икономики. Панелът ще събере водещи експерти от областта на макроикономиката и финансите като Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, икономически анализатори, водещи и продуценти, Георги Ангелов от Институт Отворено общество София, Деян Василев, председател на Асоциацията на кредитните посредници в България и изпълнителен директор на Кредитланд, бизнес журналиста Христо Николов, Изпълнителен директор на КредитЦентър Тихомир Тошев и главния изпълнителен директор на "Алианц България" Георги Заманов.

Внимание ще се обърне и на управлението на градската среда, сградите и професионалните взаимоотношенията, когато говорим за недвижими имоти, както и новите важни параметри при сделки с недвижми имоти. В дискусиите ще вземат участие Гергана Благиева, директор Дирекция жилищна политика на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Иван Бъчваров, главен секретар на Комисията за защита на потребителите, Ламбро Попов, председател на Асоциацията на домоуправителите (АДУЕС), Борислав Игнатов, председател на Камарата на архитектите в Българи (КАБ), Никос Маноменидис, председател на Асоциацията на сертифицираните експерти на Гърция (EPPA).

Специални гости на събитието ще бъдат президентът на Европейската асоциация на недвижимите имоти CEPI Ярослав Зилински, посланикът на Aмериканската асоциация на реалторите NAR за България Джон Мейфийлд и Саня Радованович, президент на IAHSP®Europе – Международната хоум стейджинг асоциация, които ще споделят своя международен опит и заедно с Иван Бъчваров, главен секретар на Комисията за защита на потребителите и експерта по дигитален маркетинг Бисер Вълов ще коментират какво технологиите и иновациите променят в етиката и в отношенията в професионалната среда.

Особено внимание ще се обърне върху развитието на IOT, Proptech и технологиите и иновативните практики при търговията и управлението на недвижими имоти, като на една сцена ще се съберат представители на водещи Proptech компаниии и старт-ъпи у нас - Галя Йорданова, CEO на GAIDA.AI,Борис Павлов, CEO на Flat Manager, Ефтим Ефтимов, CEO на Property Club, Лилия Божилова, CEO на LLV Technology, Георги Халачев, CEO на PropTech, Силвия Павлова, CEO на Strategy+ Business Lab, Васил Лунчев, CEO на Homeheed, както и Александър Лазаров, главен изпълнителен директор на MAPEX.

Събитието ще приключи с два специализирани семинара на тема „Новото потребителско поведение в съвременния дигитален свят“ с лектор Вергиния Накова, бизнесконсултант, сертифициран коуч и треньор на ефективни екипи и „Правилно определената цена е почти продажба“, с лектор Никос Маноменидис, председател на Асоциацията на сертифицираните експерти на Гърция (EPPA)

В рамките на събитието са предвидени и бизнес игра с енергизиращ и мотивиращ характер с участието на всички присъстващи в залата, практически презентации и традиционно вечерно парти.

На следващия ден е предвиден професионален семинар на Джон Мейфилд, посланик на Американската асоциация на реалторите NAR за България

“Технологичен bootcamp и лаборатория за маркетинг в социалните медии“, който ще помогне на българските професионалнисти в сферата на недвижимите имоти да внедрят най-новите технологични инструменти, приложения и ресурси, за да оптимизират дейността си и разширят бизнеса си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знам

    7 7 Отговор
    България и технологии Хахаха 😁
  • 2 Тролл2

    2 0 Отговор
    Кога да ги чакаме?
  • 3 кос

    5 2 Отговор
    Става ми смешно...
  • 4 qqq

    6 1 Отговор
    Тия верно ли се вземат на сериозно?
  • 5 ЕХА

    0 0 Отговор
    Браво, особено много харесам дума сигмент, и какви гости, все от асоциации..брей.
  • 6 Ганай

    1 0 Отговор
    Слпрете да купувате и цените ще паднат.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.