Last news in Fakti

19 Декември, 2019 09:11 2 531 6

КАБ остана без председател

  • борислав игнатов-
  • каб-
  • архитекти-
  • председател

Председателят на Камарата на архитектите и кандидат за кмет на София арх. Борислав Игнатов подаде оставка

КАБ остана без председател - 1
Снимка: БГНЕС

Арх. Борислав Игнатов – председател на Камарата на архитектите в България, който беше кандидат кмет на София, е подал оставка. Оставката е подадена по време на 19-тото общо събрание на браншовата асоциация. Документът обаче предизвика скандал, тъй като молбата за напускане е написана на ръка, липсва дата, мотиви и входящ номер, което постави под въпрос неговата легитимност.

„Искам да помоля да бъде уточнено дали е подадена оставка, по какъв начин е подадено предложението за оставка. Защото ако това е „оставка“ – до еди къде си, оставка от еди кой си. Нито дата, нито мотиви, нито уважаеми колеги… Съжалявам много, но няма да приема такова нещо за заявление. Този лист може да е депозиран миналата година, може и по-миналата. Без входящ номер, абсолютно неоформен документ, ако изобщо е документ“, каза арх. Христина Петрова.

Оставката е била гласувана. Арх. Игнатов не е получил вот на доверие, но е останал да ръководи събранието. „След като арх. Игнатов не получи вот на доверие, продължава да стои на масата и да манипулира събранието. След като на този човек не му достига достойнство да напусне аудиторията, нека да гласуваме отново. Обиждате интелекта на хората в залата г-н Игнатов, не ги приравнявайте с вашия“, каза още арх. Емил Жечев.

След местните избори арх. Игнатов не спечели кметския пост, но стана общински съветник от листата на коалицията.

Припомняме, че Игнатов бе кандидат за кмет на Демократична България по време на последните избори в София. След местния вот, Игнатов получи място като общински съветник от листата на коалицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а бе

    9 6 Отговор
    И този който една оставка не може да напише, искаше да бъде кмет на София
  • 2 сектант

    8 0 Отговор
    свърши си работа, нещастника некомпетентен. заблуди няколко идиоти да си продадат гласа за него
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 11666

    4 0 Отговор
    и тоя е АЙДУК като ония многото!
  • 5 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ Е СТАНАЛ ТАПАНАР ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРЕШКИ !!!!!!!!!
  • 6 Шаран БГ

    2 1 Отговор
    Писането на ръка на оставка от кога стана и престъпление ? И моля Ви, КОЙ е длъжен да заведе молбата за напущане по надлежния ред с входящ номер и дата в едно учреждение. От както съм човек станал,винаги съм имал кавги със съответния служител /ка/, който е длъжен ВЕДНАГА да заведе документа / това не е тоалетна хартия, а документ/ с входящ намер и дата и да ми даде бележка, картонче с този номер и съответната дата !!! Това е задължение на всяка администрация , за всеки един документ от гражданин / служител или не, е без значение/ . Всеки пише според възможностите си и обстоятелствата.Беше време, написаното с химически молив да се счита за редовен документ !! Дали искаш да постъпиш на работа, дали искаш да напуснеш, дали докладваш че партийния секретар / смееш ли / е морално разложен или склададжия, че присвоява соц . имущество по тъмно - това са все дУкИменти....