Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 09:47 4 795 4

Най-големите къщи на море отвориха врати (СНИМКИ)

  • малдиви-
  • къща-
  • вода

Намират се на Малдивите

Най-големите къщи на море се намират в комплекса Soneva Fushi, който отвори врати в края на септември. Площта на вилите с една спалня е 584 кв.м., а на тези с две - 857 кв.м. Има и имоти с по-голяма площ. Общият брой на големите къщи на вода е 8. Името им е Water Rooms и вече могат да бъдат резервирани.

Къщите се отличават не само с това, че са на-големите строени досега на вода, но и с факта, че подовете им са стъклени, за да може посетителите им да се наслаждават на морските красоти, дървени шезлонги и луксозни басейни, в случай че на някой океана не му е достатъчен, разчупени покриви, за да може да се наблюдават звездите от леглото. Както и редица други места на Малдивите, Soneva Fushi са разположени на частен остров, а именно Кунфунадху.

Новината е добра за хората, които отчаяно желаят да пътешестват точно сега. Малдивите вече са отворени за туристи от цял свят при условие, че останат на един и същи остров по време на цялата си почивка. Отчитайки, че в хотелската част към комплекса има няколко ресторанти, включително "шоколадова стая", детски кът, тенис корт, обсерватория, специален риф за гмуркане, то определено тук има с какво да се забавлявате.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кварталния

    1 2 Отговор
    колко 5 бини на вечер в?!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Овчаря

    4 2 Отговор
    Продадох овца и отивам
  • 4 УменЕкоБизнес

    3 2 Отговор
    Това са хора, които правят успешен туристически бизнес, като се съобразяват с природата и не унищожават, а съхраняват околната среда!