4 Март, 2013 17:23 10 662 7

Две години в търсене на купувач

  • израел

Две години за търсене на купувач на суперлуксозен имот не е много за България. Не така обаче мисля брокерите на недвижими имоти в Израел, особено когато става дума за апартамент в нова и супермодерна сграда.

През 2011 г. на местния пазар се обявява за продажба най-скъпото жилище в страната. Цената му е 38 450 000 EUR. Разположен е на 38 и 39 етаж в нова жилищна сграда. Проектът Meier on Rotschild е 180-метрова кула, която е на 42 етажа. Предлага на собствениците на имоти в нея вътрешен басейн, SPA център, 24-часова жива охрана.

Строежът на сградата е започнат през 2006 г. и по план трябва да бъде завършен през 2014 г. Това обаче е под въпрос, тъй като до момента едва 65% от имотите са продадени. Цените варират от 1 млн. EUR за двустайно жилище на първите етажи до 18.5 млн. EUR за апартамент на по-високите етажи. Сред известните хора, придобили имоти в Meier on Rotschild, е правнукът на барон Ротшилд. Цената, която е платил, е 12.3 млн. EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марчето

    1 0 Отговор
    Какви са тези цифри бе хора!
  • 2 arrow

    1 0 Отговор
    О Боже от колко ли закуски трябва да се лиша..?
  • 3 атака

    1 0 Отговор
    Еврейски. От тях сме на това дередже.
  • 4 Джак Даниелс

    1 0 Отговор
    Ех , бедните мазни еврейчета. И точно пък Родшийлд ли го кръстиха. На фамилията ,опитваща се да съсипе целия свят ! Позор сте ...
  • 5 румбо

    1 0 Отговор
    За горните етажи няма кандидати?Много са добрите еднократни пилоти наблизо.
  • 6 Хитлер

    1 0 Отговор
    Как ви изтървах бе да ... вашта м.. еврейска!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Bossman

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хитлер":

    Вземи си хапчетата и то много бързо.