Last news in Fakti

12 Май, 2013 11:45 2 354 1

Защо няма избирателни секции в моловете?

  • мол-
  • търговски център-
  • избирателна секция

Един от въпросите, които си задавахме по време на възхода на пазара на недвижими имоти, беше за какво ни трябват толкова много търговски центрове. Днес моловете се превърнаха в част от ежедневието ни. През зимните месеци, вместо да обикаляме по студа и по неизчистените от снега улици от магазин в магазин, просто отиваме в мола. За да се скрием от летните жеги – отново предпочитаме да се разхладим в търговския център. Ако искаме да „убием” време – молът е перфектното място за това.

Пи наличието на толкова много молове и високата им посещаемост възниква логично въпросът защо няма разкрити избирателни секции и там. Обектите отговарят на почти всички изисквания: имат ексалатори, т.е. достъпни са за хора с увреждания; разполагат с охрана; просторни са; има места за паркиране; детски кът, където докато родителите мислят за кого да гласуват, могат да играят на воля.

Разкриването на секции на подобни места несъмнено ще повиши избирателната активност – хем хората ще се разходят, хем ще упражнят конституционното си право без да губят време да гласуват на точно определено място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Йосифов

    0 0 Отговор
    Добра идея !
    Не го правят за да гласуват около 50% от населението ...
    ---
    Какво липсва в Мол Paradise Center ?
    Площадът в Парадайс Център ще стане центъра на Лозенец и любимо място за срещи на хората от околните квартали .
    Това е първият Мол, който полага усилия да създаде Център на жилищен район .