2 Юни, 2022 08:37 2 574 10

Брокерите на имоти с кръгла годишнина

  • нсни

НСНИ чества 30 години от създаването си

Брокерите на имоти с кръгла годишнина - 1

През 2022 г. Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти чества 30 години от своето създаване. Отбелязване на тържественото събитие ще се състои на 24 юни 2022 г. с Международна конференция в зала „Шекспир“ на Гранд Хотел Милениум София и Гала вечеря в зала „Мусала“ на Хотел Хилтън София.

НСНИ обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.

В конферентната част, чийто медиен партньор е най-големия сайт за недвижими имоти в България imot.bg, ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на Европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

Като официални гости са поканени да присъстват Президентът на Република България г-н Румен Радев, Министър-председателят г-н Кирил Петков, Председателят на Народното събрание г-н Никола Минчев, Министърът на регионалното развитие г-н Гроздан Караджов, Министърът на икономиката г-жа Корнелия Нинова, Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, официални лица от CEPI, представители на ФИАБЦИ-България, National Association of Realtors /NAR/, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, банки, медии и др.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Луд

    22 3 Отговор
    Тези са най-гадния слой на обществото.При наличие на Интернет тези са излишно звено във веригата.
  • 3 Гост

    3 14 Отговор
    До 2 - не съм брокер,но това е професия и като всички други се заплаща,защо само мрънкате
  • 4 Негодни

    11 0 Отговор
    Ще Се извърши преброяване на топ мошениците в България като се запо че не с H2U.
  • 5 Да са живи и здрави

    7 1 Отговор
    Здравейте, един въпрос ме мъчи и не мога да намеря отговор. Имам апартамент, ново строителство в кв. "Лозенец", но как да го продам през агенции след като слушам всяка вечер реклама, че старото строителство го продават по скъпо от новото?! И едни размисли са ме налегнали...

    Коментиран от #6

  • 6 Анонимен

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Да са живи и здрави":

    Изчакай да остарее и отлежи. Като виното ;)

    Коментиран от #7

  • 7 Да са живи и здрави

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Времето е голяма работа, може да вкисне виното или да го направи скъпо и отлежало. Същото то е и с фирмите могат да са по добри и по честни, или некоректни с лъжливи реклами и безкрайно лицемерие което отблъсква и буди недоверие!
  • 8 Гост

    2 2 Отговор
    Така плювате и по бакшишите,чингетата и лекарите,но без тях не може.Дежурните 20 неудачника които драскът тук ха ха
  • 9 Комплекс Алея

    3 0 Отговор
    "Средата е добра – широко е, има много въздух"
    След като построят комплекса, вече няма да има въздух и няма да е широко.
  • 10 Коментар

    0 1 Отговор
    Кога ще разкарате тази платена патка ?