Last news in Fakti

29 Юли, 2003 00:00 801 0

Нонка Матова кандидат-кмет на Пловдив

  • пловдив-
  • кандидат-
  • матова-
  • като независим кандидат
Депутатката от НДСВ Нонка Матова е готова да се яви на местните избори като независим кандидат за кмет на Пловдив. Тя сама обяви вчера готовността си.
Матова можела да отиде на избори единствено като независим кандидат, защото е все още действащ офицер от МВР. Царската депутатка твърди, че номинацията й ще бъде издигната от инициативен комитет, но при изричното условие Симеон Сакскобургготски да благослови идеята.
НДСВ в Пловдив още няма ясна идея кого да номинира за поста. Жълтите се колебаят между депутатите Владимир Дончев и Нина Радева, зам. областния управител Меглена Русева и партийната координаторка Стоянка Димитрова. Матова е 10-ият известен досега кандидат за градоначалник. Досега в Пловдив само БСП и СДС са издигнали партийни кандидати, останалите са независими.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА