Last news in Fakti

17 Август, 2013 14:03 2 646 1

Комисията за финансов надзор в нова сграда

  • кфн-
  • сграда-
  • наем-
  • офис

От февруари 2014 г. Комисията за финансов надзор (КФН) ще бъде на нов адрес – ул. „Будапеща” 16. Сделката е много изгодна, коментират запознати, тъй като срещу сегашния наем, който плащат ще ползват сграда, чиято полезна площ е с 40% по-голяма от настоящата.

Офис сградата, чийто строеж е започнал през 2009 г. и приключил през 2012 г., е клас „А”. Първоначално исканият наем е бил 10 EUR/кв.м, но в последствие е спаднал до 8 EUR/кв.м. Така на практика месечният наем ще е 27 800 EUR без ДДС, колкото от Комисията плащат за сегашната сграда, в която са под наем, намираща се на ул. „Шар планина” 33.

Основното предимство на новата сграда е, че се намира в близост до Министерски съвет, повечето министерства, БНБ и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Дамянов

    0 0 Отговор
    какво ми надзирават тия,писах жалба до тях и те отговориха да съдя застрахователя,е това и аз гто знам