Last news in Fakti

22 Октомври, 2003 00:00 409 0

Жилищно кредетиране ще представят голяма част от банките на "Стройко"

  • 000 евро
Над 700 наши и чужди фирми ще покажат последните си достижения в строителния бранш и обзавеждането на стартиращото днес в НДК 21-о издание на "Стройко 2000". Във форума, който ще върви до 28 октомври, възможности за жилищно кредитиране ще представят Пощенска банка и "Биохим". През първите 8 месеца на годината "Биохим" удвои пазарния дял на банката в сферата на ипотечното кредитиране, съобщиха от трезора. От банката предоставят до 50 000 евро за 15 години за доплащане и покупка на недвижими имоти. Заемите за финансиране на строителни и ремонтни дейности са до 20 000 евро за 7 г. За текущи нужди се отпускат до 10 000 евро за срок до 5 г.

По програмата на Пощенска банка "Моят дом" може да се търси жилищен заем без ограничения в размера за срок от 20 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА