Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 09:35 17 160 7

Жилище плюс подарък два гаража

  • жилища-
  • гараж-
  • киев-
  • украйна-
  • инвеститор

Въпреки, че големи консултантски компании непрекъснато публикуват данни за подобряване състоянието на пазара на недвижими имоти, се оказва, че в някои държави ситуацията остава критична.

Най-новият пример е украинската столица Киев. През септември един от големите строителни предприемачи реши да направи промоция – всеки, които си купи апартамент ще получи не един, а два гаража като подарък. Става въпрос за големия жилищен комплекс Park Avenue, който е визитната картичка на инвестиционната компания Seven Hills.

Резонно възниква въпросът колко пести купувачът от придобивка на жилище с два гаража? За Киев е трудно да кажем точни цени, но за София може да ги видите тук.

Комплексът Park Avenue е построен на принципа „град в града”, който разполага с всичко необходимо за нормален начин на живот. Без да се напуска районът на мини градчето всеки обитател може да си купи хранителни продукти, да си плати комуналните услуги, да посети ресторанти или офисите на туристически компании.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    5 1 Отговор
    Най доброто което могат да направят украинците е да не купят нищо, и така компанията Seven Huiis да фалира, тъй като тези 30 етажни боклуци не стават за живеене.
  • 2 Фанети Мазакура

    2 1 Отговор
    А още по-добре е да генерализираме, че нищо не става за нищо без да имаме представа какво е то, да не го купуваме и така ще фалират всички капиталисти и ще победи СоциализЪма. Ама може и да умрем преди това от глад. Севернокорейците имат добър опит в това.
  • 3 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
    такова найменование като социализъм,комунизъм и капитализъм няма всичките са нарицателно за разрухата на България

    Коментиран от #6

  • 4 gost

    3 1 Отговор
    МИ, няма да ви чета статиите докато ми минават некви смотани Кии и не мога да ги изключа!
  • 5 Georgi Kotsev

    4 2 Отговор
    Нека, нека! Нека се научат украинците какво означава да легнеш на руснаците, да си направиш държавата васална на Русия, както са тръгнали и нашите с тройната им коалицийка!
    Така става, като си тръгнат западните инвеститори и фирми, айде, честит да ви е новия олигархичен режим, украинци! Сами сте си виновни!
    Нито визи ще ви дават за белия свят, нито ще работите за качествени фирми, хак да ви е като лягате на руснаците!
  • 6 Georgi Kotsev

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон Тасев":

    "найменование" ...?!?!

    Да ти подаря ли един буквар?

    Коментиран от #7

  • 7 Heinrich

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Georgi Kotsev":

    безнадежден случай,нищо не помага.......ужас