Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 13:43 21 138 10

10-те най-тузарски имота на пазара за септември 2013-а

  • imot.bg-
  • луксозни имоти-
  • къщи-
  • жилища

Леко свиване на предлагането на луксозни апартаменти в София се отчита през септември 2013 г. За разлика от това, продължава ръста в оферирането на къщи, предимно ново строителство, в южните райони на столицата. Там може да намерите дори къща, в която подредбата на мебели е изцяло съобразена с Фън-Шуй. С отминаване на летния сезон част от собствениците решили да продадат къщите си по морето решиха да оттеглят обявите си. Не е голям изборът и при предлаганите луксозни апартаменти във Варна, Бургас и Пловдив.

Ето и 10-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Център (София) – 939 977 EUR (виж повече)

Къщата се намира на бул. „Цар Освободител” и е с разгъната застроена площ от 305 кв.м. Имотът е луксозно ремонтиран. Настилките са на паркет и гранит, а отоплението се извършва посредством електрически конвекторни радиатори. Къщата се състои от хол, 4 стаи, два кухненски бокса, баня с тоалетна, отделно тоалетна.

2. Бояна (София) – 1 700 000 EUR (виж повече)

Имението, което се намира в Бояна, е с площ 1157 кв.м. Проектиран изцяло по Фън-Шуй от австрийски архитект и изпълнен с най-добрите европейски материали. Къщата е на три етажа плюс сутерен, свързани с модерен хидравличен асансьор и просторно мраморно стълбище с парапети от ковано желязо.

3. Драгалевци (София) – 696 000 EUR (виж повече)

Къща с разчупена архитектура се намира в центъра на Драгалевци. Разгънатата й застроена площ е 750 кв.м. Към четириетажната къща има закрит басейн и четири помещения за спортните цели. Разполага с три паркоместа.

4. Център (София) – 690 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент се намира в близост до площад „Ал. Невски” и е с площ 150 кв.м. Състои се от просторен хол с трапезария, обособен кът за кабинет с камина, кухненски бокс, две спални, самостоятелна тоалетна за гости, баня с душ кабина. Имотът е стилно обзаведен и с чудесна панорама към храм паметник „Ал. Невски” и Витоша.

5. Манастирски ливади (София) – 790 400 EUR (виж повече)

4-стайният апартамент се намира в сграда с ниво на 5-звезден хотел на бул. „България” и Околовръстен път. Разполага с невероятна гледка към планина Витоша и се намира в близост до резиденция Бояна. Разгънатата застроена площ на имота е 304 кв.м. Състои се от огромен дневен тракт с оборудвана дизайнерска кухня, перално помещение и тоалетна, както и три спални, две бани с тоалетна и два големи дрешника.

6. Център (София) – 898 999 EUR (виж повече)

Къщата се намира на ул. „Чарлз Дарвин” в столичния квартал Изток. Разгънатата й застроена площ е802 кв.м. Имотът е напълно луксозно завършен с качествени настилки и стенни покрития. Подходящ е за SPA център. Къщата има възможност да бъде настроена.

7. Морска градина (Варна) – 580 000 EUR (виж повече)

На площ от 185 кв.м са разположени просторна дневна, кухня, три спални, две бани, два дрешника, тоалет, килер и просторна панорамна тераса. Всички помещения от многостайният апартамент са с морска панорама, с южно изложение. Към апартамента има подземно и надземно паркоместа, избено помещение, както и 240 кв.м идеална част от земята, на която е построена сградата.

8. Център (Пловдив) – 225 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент се намира в центъра на Пловдив и е с разгъната застроена площ от 200 кв.м. Имотът е разположен в сграда, която се намира в близост до хотел „Санкт Петербург” и р. Марица. Към жилището има мазе и подземен гараж. Стаите са разположени така, че позволяват функционално използване на жилищната площ.

9. М-т Евксиноград (Варна) – 424 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 390 кв.м. Намира се в затворен комплекс, разположен на 7 км от центъра Варна и на 7 км. от комплекс „Златни пясъци” в непосредствена близост до резиденция „Евсиноград”. Жилището е обзаведено в средиземноморски стил. Имотът се състои от три спални, голям хол, трапезария, професионална кухня оборудвана с уреди последен модел, две бани с джакузи, душ кабина, бойлер за бързонагряване, омекотител за вода, и прекрасна тераса тип веранда, подходяща за почивка след напрегнатия ден.

10. Бояна (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с площ 380 кв.м. и е разположена върху парцел от 800 кв.м. На партерното ниво са разположени гараж с вход от двора и достъп директно до коридор към склад-бойлерно, перално помещение, кухня и тоалетна. Останалата част представлява трапезария и дневна. Основното изложение е югоизток. Второто ниво съдържа помещение подходящо за кабинет или спалня, детска и две класически спални със самостоятелни бани към тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
  • 2 Valentin Trifonov

    3 0 Отговор
    10-те най- смотани имота (грозни къщи)
  • 3 PROFESIONALISTA

    4 0 Отговор
    Стават само да се снимат сапунки в тях. Кой нормален човек ще живее в такава префърцунена обстановка?

    Коментиран от #6

  • 4 йордан иванов

    1 0 Отговор
  • 5 Димитър Иванов

    1 0 Отговор
    За секунда помислих, че само на мен не ми харесват, ама като видях коментарите осъзнах, че не само аз не харесвам скъпи безвкусици ! Защо толкова им харесват тия тъмни цветове - черно, кафяво, тъмно-синьо към лилаво, траурни агенции ли правят, обредни домове ли са това, какво са ?
  • 6 Владислав Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "PROFESIONALISTA":

    Прав си но до някъде , нали си чувал за влака и пътниците.
  • 7 Ото Скорцени

    0 1 Отговор
    Апартаментът до Ал. Невски определено ми харесва. За съжаление нямам 700 000 евра.
  • 8 Kuku Kukov

    0 0 Отговор
    >Стават само да се снимат сапунки в тях. Кой нормален човек ще живее в такава префърцунена обстановка?

    Всъщност ако имаш необходимите авоари не е никакъв проблем (след закупуване!) да си направиш обстановка по-твой вкус, нали? Според мен не е сложно, само дето е скъпичко
  • 9 Николай Попов

    0 0 Отговор
    №5 важи
  • 10 ...none

    0 0 Отговор
    Номер 5 виждам, че е в сграда на Флоримонт - от сега го отписвам. Живея в една тяхна сграда и строителството е под всякаква критика. Апартамента колкото и добре да е направен, извън него като не е хубаво... От другите май само последния в Бояна не изглежда зле, но има малко снимки. Защо повечето по-заможни си правят имотите в някой старинен стил... някаква мода ли е!? Аз предпочитам модерното, smart homes и такива неща. Старинното ми стига да го видя във Версай, Шонбрун и т.н.