Last news in Fakti

19 Октомври, 2013 11:04 7 620 4

Яхтата на бъдещето (ВИДЕО)

  • яхта-
  • зара хадид-
  • дизайн

При споменаването на името Заха Хадид, първата асоциация е архитектура без граници. Тя не само е една от най-влиятелните личности в света, но и най-известната жена архитект. Нейният почерк се вижда от далече – екстравагантност, нестандартни форми и елементи, които плавно се преливат един в друг.

Отдавна жилищните и офисните сгради не са предизвикателство за нея. Тя проектира изкуство. Нейно дело са редица съвременни исторически музей, библиотеки, културни центрове и спортни зали, като например Aquatics Center – центърът за водни спортове на Олимпиада 2012 в Лондон.

Най-новият проект на Хадид отново е свързан с вода. Не обаче с басейн или море, а с проект за яхта. Първите коментари са, че това изящно творение, което е създала е новото поколение яхти. Определено това може и да е новото поколение къщи като се има предвид големината на яхтата – дължината й е 128 метра. Яхтата на бъдещето може да видите в прикаченото видео.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plamen Sladkarov

    2 0 Отговор
    The best !
  • 2 Тодор Колев

    3 0 Отговор
    Not bad.
  • 3 antonio varnov

    3 0 Отговор
    ОПРЕДЕЛЕНО - СТАТИЯ САМО ЗА СВРЪХ БОГАТИ ! В БГ МОЖЕ И ДА ИМА 1-2 ЧОВЕКА МАКСИМУМ КОИТО БИХА МОГЛИ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ТАЗИ ФЕЕРИЯ ОТ КРАСОТА И ЛУКС ...
  • 4 Кобрата

    0 0 Отговор
    Тази яхта е много хубава, но със сигурност ще е над 3млн, защото съм гледал по 2млн Azimud, които са доста по малки