Last news in Fakti

7 Ноември, 2013 14:53 3 404 1

Продават лукс имоти на датски наркобос в „Свети Влас”

  • ваканционни имоти-
  • свети влас-
  • дания-
  • българия

Десет луксозни ваканционни апартамента на „краля на хашиша”, както е известен в Дания 35-годишния Биргер де Вет Олсен-Лъки, са обявени за втори път на търг от данъчната служба Бургас. Имотите се намират в комплекс „Аква дриймс“ в черноморския ни курорт „Свети Влас”. Най-ниската начална цена, от която ще тръгне търгът е  52 000 лв., а най-високата – 103 888 лв.

Част от имотите се подават за втори път, тъй като при търгът през месец май не се явиха кандидати. Наддаването  обявено за декември. До тогава всеки, които проявява интерес може да направи оглед.

Средствата от продажбата ще бъдат разделени по равно между българската и датската държави. Това е вторият пореден случай с датски гражданин. През 2012 г. датчанка беше осъдена от властите в Копенхаген за участие в наркомрежа и шестте и апартамента в курорта „Слънчев бряг” бяха продадени на търг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Ей как може да се отнасяте така с бъдещето на България бе,как може по този начин да им отрязвате крака от тяхната нова татковина.Пропити англичани,шотландци биячи,руснаци мафиоти,европейски наркобосове,а сега и персийски камикадзета направо такова общество се сформира на балканите,че утре от други ден по всички кьошета на държаватa ще набият колчета с табели VERY DANGEROUS.