Last news in Fakti

9 Ноември, 2013 18:33 2 115 2

Имотите в САЩ рязко поскъпнаха

  • цени-
  • жилища-
  • криза-
  • сащ

Поскъпването на недвижимите имоти в САЩ продължава. Ръст от 0.2% се наблюдава през октомври спрямо септември. На годишна база увеличението е 12%. Това е рекордно ниво от 2006 г. Въпреки това не са достигнати цените на квадратен метър жилищна площ, които все още са със 17.4% по-ниски от посочената година.

Логично, поскъпването на имотите доведе до спад в броя на реализираните сделки. Много собственици отлагат продажбата в очакване да реализират сделка на по-високи нива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    2 2 Отговор
    В София е приблизително същото...Един имот се продава от 15-20 фирми.Защо ли? Ами хората знаят вече,че поскъпването започна! А брокерите нямат нови оферти...затова горещо препоръчвам на всички фирми които се ,,занимават,, с недвижими имоти,незабавно да предприемат тиймбилдинг мероприятия,като фокуса на тези събирания трябва да бъде изцяло насочен към препрочитането на приказката ,,Лъжливото овчарче,,(поне по 10-12 пъти на ден...за да има ефект...и да се извади ПРАВИЛНАТА ПОУКА)
  • 2 Easy ryder

    1 0 Отговор
    Поскъпването уж беше започнало още 2010-та и продавачите все стискаха,с тези темпове ще им трябва дълъг живот за да дочакат да върнат загубеното по време на балона.