Last news in Fakti

10 Април, 2004 00:00 409 0

След 15 април плащаме данъци и по Интернет

  • подаване
В дните след 15 април всички видове данъчни задължения ще могат да се плащат по електронен път от интернет-страницата на данъчната администрация www.taxadmin.minfin.bg. Това съобщиха от ГДД.

Седмица преди изтичането на крайния срок за подаване на годишните данъчни декларации за доходи от 2003 г. в цялата страна са подадени над 335 000 декларации за облагане на доходите. От тях 10 500 са пристигнали по пощата. Крайният срок за подаване на декларациите е 15 април. Ако са изпратени по пощата за дата на подаване се приема тази на пощенското клеймо. Дължимите данъци се заплащат в 30 дневен срок след подаването на декларацията. Освен чрез интернет данъците могат да се платят по банков път или с пощенски запис. "Призовавам тази година гражданите да не посещават данъчните служби при подаване на декларациите си. Това може да стане без чакане по опашки, удобно и лесно", коментира главният данъчен директор Николай Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА