Last news in Fakti

16 Януари, 2014 21:16 4 028 1

Най-красивите басейни на покриви (СНИМКИ)

  • басейн-
  • хотел-
  • хонконг

Хонконг безспорно е един от мегаполисите на света, които привлича стотици хиляди туристи на година. Той е известен със своите стъклени небостъргачи, луксозни хотелски комплекси, с това, че там се намира един от най-дългите ескалатори в света, най-големия плаващ ресторант, високоскоростни асансьори. Една от архитектурните „забележителности” на града са басейните разположени на покрива на хотелите. Ето ги и тях:

Хотел W Hong Kong



Басейнът се намира на покрива на 76-етажния хотел

Хотел InterContinental Hong Kong




На дъното на басейса са вградени колони, което позволява на любителите на подводното плуване да слушат музика докато са под водата. Хотелът разполага с три басейна: с по-студена вода, с топла и с гореща вода.

Хотел The Peninsula Hong Kong

Басейнът е построен в древноримски стил.

Хотел Harbour Grand Kowloon



Басейнът, който е със стъклени стени, е разположен на покрива на 23-етажен хотел.

Хотел The Ritz-Carlton Hong Kong

Закрият басейн се намира на 118-я етаж на хотела и от него се
разкрива невероятна гледка към Хонконг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    krasota