Last news in Fakti

20 Януари, 2014 08:46 16 649 1

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • жилища-
  • наем

Най-луксозните апартаменти и къщи за отдаване под наем през изминалата седмица

Ограничени са районите, в които могат да бъдат намерени луксозни апартаменти под наем. В столицата това са центъра, районът около Докторски паметник, Изток. Има и някои изключения, като например Студентски град, където предлагането на жилища под наем като цяло е ограничено. В Пловдив се наблюдава дефицит на такъв тип имоти. Идентична е ситуацията и в Бургас. По отношение на Морската столица, повечето предложения са района на Морска градина, като част от имотите са пуснати не само за наем, но и за продажба. В центъра на Варна също има, но ограничен брой оферти.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Бриз (Варна) – 1350 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ 191 кв.м. Разположен е в комплекс от затворен тип. На разположение на бъдещия наемател са басейн, гараж и частен асансьор. Състои се от 3 спални, дневен тракт с кухненски бокс, 2 бани+wc, 70 кв. м. тераса с джакузи. В апартамента има локално отопление, камина, климатици във всяка стая, кухня с модерна вградена техника.

2. Студентски град (София) – 2500 EUR (виж повече)

Тристаен апартамент с разгъната застроена площ от 202 кв.м. Имотът е подходящ не само за живеене, но и за организиране на срещи. Разполага с дневна от 70 кв.м. Имотът се предлага с гараж.

3. Център (София) – 2600 EUR (виж повече)

Мезонет с площ 264 кв.м. Имотът се намира в близост до пл. „Народно събрание”. Намира се на три минути от метро станция, магазин Била, градината на Съветската армия. дневна, кухненски бокс, тераса, тоалетна са разположени на първото ниво, а на второто са: коридор, три спални, две бани и две тераси.

4. Център (София) – 2500 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в сграда в близост до НДК. На площ от 255 кв.м са разположени дневна, три спални, гардеробна, три бани с тоалетна и три тераси. Намира се на шести етаж. Разполага с телефон и ТЕЦ.

5. Бриз (Варна) – 1500 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в сграда ново строителство, разположена в близост до Морската градина. Състои се от дневна с модерна вградена кухня, мека мебел; три спални, към всяка, от които има баня-тоалет с хидромасажни душ-кабини; три тераси; гараж. Всичко това е разположено на площ от 176 кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор