Last news in Fakti

23 Март, 2024 18:45 3 427 4

Започна демонтаж на конструкции в концертна зала Crocus City Hall

  • crocus city hall-
  • атентат-
  • москва-
  • зала-
  • крокус сити хол
Започна демонтаж на конструкции в концертна зала Crocus City Hall - 1

В концертната зала на Crocus City Hall в Красногорск, където покривът се срути след експлозия и пожар, започна демонтаж на конструкции, които могат да застрашат по-нататъшната работа на спасителите.

Помещенията на залата са изгорели до основи. Повредените конструкции могат да застрашат по-нататъшната работа на екипите.

Температурата в залата по време на пожара е била много висока, металът на конструкциите е частично разтопен. Работата по демонтажа ще се извършва денонощно.

Спасителите са демонтирали 63 куб.м. м развалини в концертната зала на Crocus City Hall, каза Алексей Логинов, заместник-началник на Главната дирекция на Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация за Московска област.

"В момента продължава работата по потушаване на пожара и разчистване на отломките. Специалисти от център "Лидер" и отряд "Центроспас" към 17 ч. местно време са отстранили около 63 кубически метра строителни конструкции", каза той.

Огнеборците продължават гасенето на отделни тлеещи огнища на покрива на сградата.

Спасителите използват роботи, за да разчистят развалините. 104 спасители от Ногинския спасителен център на Министерството на извънредните ситуации на Русия са готови да се включат в работата.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Кредит Маркет ООД"

    3 0 Отговор
    с управител Димитър Смиленов е най-некоректната фирма
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Милен0, това не е за раздел имоти. Толкова ли сте закъсали за новини в този раздел? Вече и непрестанните помпи за растящите цени на жилища ви омръзнаха.

    Коментиран от #3

  • 3 Аз Кочо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Имотету вечно ке расрот у бг, затуй вече не пишат по темата.
    Въпросът е кой купува на тези цени. Според медиите всеки месец един Ганю купува по един имот. Нещо като като да отидеш на пазар и да си купиш кренвирши.
  • 4 ЗАПОЧНЕТЕ

    3 1 Отговор
    с двореца на бункерния плъх - на нормалните хора това изчадие не е нужно !!!