Last news in Fakti

7 Септември, 2004 00:00 1 083 0

Част от земите в Панчарево все още не са върнати

  • панчарево-
  • район
Още не е решен проблемът с връщането на земите в Панчарево. Неудобството тук е, че общинската служба "Земеделие и гори" или т. нар. поземлена комисия, е под юрисдикцията на Министерството на земеделието и горите и поради това районната администрация не може да реши нищо.

Това каза Станислав Благоев, кмет на район Панчарево, в предаването "Среща в понеделник" на Радио Нова Европа. Кметът на най-големия столичен район, обхващащ 10 села, каза, че община Панчарево разполага с най-малкия бюджет от 3,6 млн. лв. Сред основните проблеми на районната администрация Станислав Благоев посочи кадастърът и регулирането на незаконното строителство.В района има 10 читалища и ръководителите са принудени да работят предимно на самодейна основа или чрез спонсори, каза още кметът на район Панчарево.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА