Last news in Fakti

15 Февруари, 2014 11:05 6 575 2

Сграда се срина в центъра на Лондон

  • лондон-
  • сграда-
  • срутване

Една жена загина и трима бяха ранени след като сграда се срина късно снощи в центъра на Лондон, в близост до метростанция Холбърн. Загиналата жена и още един мъж са били в кола, върху, която са паднали отломки от рушащата се сграда. „Жената е загинала на място, а мъжът беше изваден от колата и хоспитализиран. Той е в стабилно състояние”, каза говорителят на Лондонската полиция пред BBC.

Върху колата е паднала бетонна плоча и част от арматурата на сградата. „Около 10 души бяха евакуирани от съседните сгради”, допълват органите на реда. Все още не се съобщават причините за срутването на постройката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    чакаме да кажат причината
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор