Last news in Fakti

27 Февруари, 2014 08:20 1 754 0

Международни мебелни компании с интерес към изложбите в София

  • иец-
  • изложение-
  • мебели
Международни мебелни компании с интерес към изложбите в София - 1

Значителен чуждестранен интерес от посетители и изложители регистрират специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, които ще се проведат от 1 до 5 април в Интер Експо Център – София, се увеличава непрекъснато. Благодарение на програмата за делови срещи  Hosted Buyers, инициирана от  организаторите - Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) и Агенция Булгарреклама, своето посещение са заявили над 30 чуждестранни компании. Държавно финансиране за участие на изложбена площ от 1000 кв.м. общо получиха български производители.

Сред изложителите тази година ще са фирми от Италия, Китай, Малайзия, Сърбия и Турция. Първият производител в света на мебелни панели – италианската компания 3B ще покаже последните си технологични решения. Фирмата е и първата компания в света за производство на PVC врати с MDF и ПДЧ сърцевина. Сръбският производител на интериорни врати – PORTA KRONO ще демонстрира революционни технически решения. Изработени с най-високо качество и внимателно подбрани материали, вратите могат да са и важен естетичен акцент в интериора. 

Своите нови продукти ще представи компанията Hettich - един от най-големите производители на мебелен обков в света. Ще бъде демонстрирана технологията за панти с вграден демпфер, както и системата за чекмеджета за всеки тип мебели. Гениална концепция за системи, подходяща за всяко приложение - едностенни или двустенни царги с широка гама вариации. Hettich обковът за плъзгащи се врати с горно носене дава елегантни решения за фронта и ще покаже решения за пълноценно използване на гардероба.

Консумативи и машини за мебелната и дървообработваща промишленост: шкурки и абразивни материали за дървесина и метал, лепила и олепиляващи системи, режещи инструменти, байцове, лакови покрития и бои за дърво и метал, шприц пистолети, банцигови ленти, почистващи течности и препарати, машини за циклене на паркет, влагомери, сушилни камери ще демонстрира на своя щанд водещият дистрибутор АЛБАКО ИМПЕКС. На ТЕХНОМЕБЕЛ ще бъдат показани и най-новите продукти на италианските производители SIRCA (лакове за дърво), Durante&Vivan (продукти за слепване в мебелната индустрия) и Borma Wachs (продукти за поправка, реставрация и поддръжка на дървени и синтетични повърхности).

Нови и утвърдени български производители на мебели ще демонстрират актуалните си гами. Посетителите ще могат да изберат най-подходящия за тях продукт и да договорят уникални отстъпки. Тези, които търсят трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, без да  пропускат необходимостта от практични удобства, ще могат да направят своя избор от мебелите с марка ЕРГОДИЗАЙН - символ на високо качество и неподправен мебелен дизайн. Сред експонатите на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще са последните холни, спални и кухненски комплекти на Мебели ВИДЕНОВ, както и богата колекция маси и столове с неповторим дизайн от фирма ТЕОХАРОВИ – гр. Петрич. Варненската фабрика РУДИ-АН ще покаже най-новите си модели тапицирана (мека) мебел, отличаващи се със собствен дизайн и функционалност.

Четвъртото издание на конкурса "Българска мебел на годината" започна да набира регистрации. Организатор е БКДМП, съвместно с Агенция Булгарреклама и списание MD - Мебелен дизайн. На официална церемония по време на специализираните изложения ще бъдат обявени победителите за 2014 г. Критериите, по които журито ще оценява експонатите, са иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност. Отново своя глас ще може да дадат и посетителите, за които са предвидени много атрактивни награди.

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА