Last news in Fakti

13 Април, 2023 17:53 1 282 2

Най-добрите в сектора на индустриалните имоти се събират на едно място

  • imot.bg-
  • бгсклад-
  • индустриални имоти-
  • конференция-
  • софия-
  • иец

Четвъртата специализирана международна конференция, организирана от БГСКЛАД, ще се състои на 10 май

Най-добрите в сектора на индустриалните имоти се събират на едно място - 1

Най-добрите специалисти в сектора на индустриалните имоти се събират на 10 май в София, за да дискутират пазара. Събитието, което ще започне в 9.00 ч. в ИЕЦ в столицата, ще бъде открито от главния архитект на София Здравко Здравков. Той ще очертае развитието на индустриалните зони в и около София.

За разлика от друга година, форматът на конференцията ще бъде променен, като чуждестранният панел тази година ще бъде изместен в началото на събитието. "По този начин, разглеждайки пазара в Европа и съседните страни, в последващите панели ще видим отражението в България", поясни организаторът на събитието Симеон Митев, управител на БГСКЛАД пред най-големия сайт за недвижими имоти - imot.bg, който е медиен партньор на събитието. Участници в панела са: Halit Ismetogullari, собственик на „EML AXELL“, Турция; Dimitris Biniaris, основател на „Binswanger Greece Real estate“ LTD, Гърция; Valentin Achim, старши консултант индустриален отдел, „JLL“, Румъния; Vladimir Gurdjiev, директор Логистични и индустриални активи, „Lion’s Head Investments“, България; Marija Andonovic, помощник главен изп. директор на „Free Zone Pirot“, Сърбия.

По време на втория панел участниците ще бъдат запознати чрез документален филм с обзор на пазара по градове.

В трети панел ще се обсъжда пазарът през погледа на компаниите, занимаващи се с оборудване и услуги в индустриалния сектор.

Лектори ще бъдат: Васка Пенкова, управител на „АС Скорпио“ ООД; Сергей Мирдза, основател на проектантско бюро „LH47 ARCH“, Молдова; Иво Трингов, търговски директор, „Кордеел България ЕАД“; Веселин Монов, председател на Комисията по професионална етика на КИГ, зам.-управител на „ГЕОКАД-93“, ЕООД; Любомир Станиславов, изп. директор на „Аутомотив клъстер България“

"Черешката на тортата ще бъде последният панел, където ще се сблъскат мненията на инвеститорите и консултантите за моментното положение на индустриалния пазар, както и да си отговорим на въпроса: „За или против строежа на нови складови площи към момента?“", допълни Митев. Участващи в дискусията ще бъдат: Даниела Бойчева, директор бизнес развитие, „Си Ти Пи Инвест“; Мирослава Александрова, мениджър по корпоративно развитие, „Ист ринг София“ ООД и „Глориент Инвестмънт БГ“ ООД; Владимир Гюрджиев, директор Логистични и индустриални активи, „Lion’s Head Investments“, България; Жоро Ангелов, мениджър индустриални площи и развитие на парцели „Фортън“ АД; Никола Белчев, Логистика и индустриални имоти „Колиърс Интернешънъл“ ООД; Димитър Христов, старши консултант Логистика и индустриални имоти, „CBRE“ клон България

"Тази година сме предвидили повече време в почивките за нетуъркинг на посетителите, за да могат спокойно да обсъдят новите идеи, насоки и развитието на пазара. Също така част от приходите на конференцията, както средствата, събрани от дарителската кампания по време на събитието, ще бъдат предоставени на „Комплекс за социални услуги за деца с увреждания (КСУДУ)“ гр. Роман.", отбелязаха организаторите.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кухократунковци

    4 1 Отговор
    На форуми организирани от имотни агенции истината е забранена, разтягат се всякакви локуми и се говорят откровени лъжи
  • 2 Най-добрите МОШЕНИЦИ

    2 0 Отговор
    в сектора на индустриалните имоти се събират на едно място !