Last news in Fakti

17 Март, 2014 08:58 17 465 3

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • наем

Най-луксозните апартаменти и къщи за отдаване под наем през изминалата седмица

Предлагането на луксозни скъпи апартаменти под наем е ограничено. Причината от една страна е, че инвестицията в суперлуксозен апартамент е скъпа, възвръщаемостта бавна, а от друга – намирането на наематели отнема доста време, тъй като повечето клиенти предпочитат за същите пари да наемат къща. Най-скъпите апартаменти се намират в София и Варна.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Манастирски ливади (София) – 2500 EUR (виж повече)

Многостойният апартамент се намира в нова луксозна сграда на бул. „България”. На разположение на наемателя е имот с площ 300 кв.м, който е напълно обзаведен с дизайнерски мебели и техника. Комплексът разполага с басейн и SPA център.

2. Бояна (София) – 3000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 504 кв.м, от които 200 кв.м са тераса. Намира се в комплекс от затворен тип. Разполага с италианска вградена кухня. Луксозните мебели също са италиански. Бъдещият наемател разполага с едно подземно и две надземни паркоместа

3. М-т „Свети Никола” (Варна) – 1500 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира в комплекс от затворен тип. Площта му е 250 кв.м. Разполага с отлична морска панорама. Разположен е на цял етаж и се състои от голяма дневна, кухня, три спални, две бани с тоалетни и голяма тераса, на която има джазуки.

4. Оборище (София) – 2600 EUR (виж повече)

Мезонетът е разоложен на последните два етажа на нова луксозна сграда. Разгънатата му застроена площ е 213 кв.м. на разположение на наемателя е 24-часова охрана. Към имота има едно паркомясто.

5. Спортна зала (Варна) – 1500 EUR (виж повече)

Луксозно обзаведеният тристаен апартамент е с площ 253 кв.м. Намира се в нова сграда с луксозни общи части. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс, която излиза на голяма тераса с прекрасна морска панорама, две спални, към всяка от които има тоалетна и баня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
  • 2 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ИМА И ПО ЛУКСОЗНИ ОТ ТОВА
  • 3 Диан Маринов

    0 1 Отговор
    как 6000 лв наем
    вземам маза за 100
    и всеки ден с нова
    и не ме търсете
    пък оня да ми разправя че живее в лукс:)