Last news in Fakti

24 Март, 2014 09:00 26 216 7

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • апартаменти-
  • къщи-
  • лукс

Най-луксозните апартаменти за продажба през изминалата седмица

В началото на пролетта се отчита ръст в предлагането на къщи, както в южните квартали на столицата, така и в някои райони по морето, в които през първите месеци на годината предлагането беше оскъдно. Стилно обзаведените апартаменти и къщи по-лесно намират своите нови собственици, отчитат брокери. Там, където обзавеждането е в по-старовремски стил, също се реализират продажби, но броят на клиентите, харесващи такъв тип имоти е по-малък.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплани обяви - Bazar.BG:

1. Бояна (София) – 1 150 000 EUR (виж повече)

Къщата се характеризира с френски прозорци, което прави помещенията по-просторни. Разгъната й застроена площ е 560 кв.м, а дворът към нея е два декара. Към имота има и допълнителна малка къща за гости с площ от 55 кв.м. Новият собственик ще разполага с беседка и открит басейн, както и гараж за два автомобила.

2. Център (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира срещу Народното събрание и е с разгъната застроена площ от 186 кв.м. Състои се от дневна, трапезария, кухня, 2 стаи, кабинет, баня с тоалетна, тоалетна, килер.

3. Созопол (Бургас) – 629 999 EUR (виж повече)

Къщата, която разполага с гледка към морето, е с площ 366 кв.м Дворът е 338 кв.м. Разполага с Full HD 3D кино, електрическа камина, мебели от естествена кожа, фитнес и сауна.

4. Изток (София) – 830 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 800 кв.м и двор – 330 кв.м. Построена е през 2006 г. Четириетажният имот е подходящ за резиденция, представителство, клиника, детска градина.

5. Център (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в нова сграда, разположена срещу централния вход на Южния парк. Разгънатата му застроена площ е 462 кв.м. Височината на помещенията е 4 метра. Имотът разполага с 24-часова жива охрана, френски прозорци и изглед към планина Витоша. Състои се от преддверие, просторен дневен тракт, три спални и три бани с тоалетни. Намира се на първи етаж над магазини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
  • 2 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    ТОВА НА СНИМКАТА Е АБСОЛЮТНА БЕЗВКУСИЦА НИКАКВА СИМЕТРИЯ
    И ТОВА БАСЕЙНЧЕ ПРИЛИЧА НА ГЬОЛ
  • 3 Svetlana Sinigerova

    2 0 Отговор
    За половината на тези пари ще си взема къща на брега на океана
  • 4 Kuku Kukov

    2 2 Отговор
    >За половината на тези пари ще си взема къща на брега на океана < Лошото в случая е , че нямате дори хилядна от необходимите средства. Нито знаете точно на брега на кой Океан ще купите къща...Но пък имате мнение?
  • 5 Veselin Stanoev

    2 0 Отговор
    Беден човек едва ли ще е способен да си купи такива имоти.В момента има голям избор от луксозни къщи и апартаменти.Купувачите с пари обаче стават все по капризни и внимателно оглеждат до най-малката подробност.

    Коментиран от #7

  • 6 Krasimira Peeva

    0 1 Отговор
    абсолютна безвкусица, а басейна не е гьол а локва, а за останалата част от двора ..... змиярник
  • 7 Kuku Kukov

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Veselin Stanoev":

    >.Купувачите с пари обаче стават все по капризни и внимателно оглеждат до най-малката подробност. < Даже се застраховат предварително? Боце