Last news in Fakti

24 Април, 2014 10:23 4 514 4

Какво се случва на имотния пазар?

  • недвижими имоти-
  • пазар-
  • жилища-
  • шумът на парите-
  • форум

Представители на най-големите агенции за недвижими имоти в България ще дискутират състоянието и перспективите на жилищния пазар в страната в рамките на тематичния панел на форума „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg. Дискусията ще се проведе на 14 май от 13.00 часа, в зала София на столичния Кемпински хотел Зографски.

Развитието на жилищния сектор ще обсъдят Никола Стоянов, управляващ партньор в Лукс Имоти, Веселина Генева, управител на Консултантска къща Амрита, Антон Андонов, председател на Съвета на директорите на ЕРА България. Панелът още включва участие и на изпълнителния директор на Адрес Недвижими имоти Георги Павлов, оперативния директор на Бългериан Пропертис Полина Стойкова, управителят на ФоРос Добромир Ганев и представител на Colliers.

Модератор на дискусията ще бъде Иван Велков, бивш председател на Националното сдружение „Недвижими имоти“, с опит на високи мениджърски позиции в  Colliers и Райфайзен имоти.

Петото издание на „Шумът на парите” ще се проведе на 14 и 15 май в Кемпински хотел Зографски. Освен новия панел „Имоти” конференцията включва и традиционните панели „Капиталови пазари”, „Банки”, „Застраховане” и „Икономическите перспективи пред България“, който миналата година предизвика силен интерес сред гостите.

През 2014 г. форумът „Шумът на парите“ се осъществява със съдействието на Сосиете Женерал Експресбанк, ДЗИ – KBC Group, Лукс Имоти, ПОК Доверие, Провидент Файненшъл България, Консултантска къща Амрита и ActivTrades.

Медийни партньори на събитието са сп. Мениджър, Дарик Радио, новинарските сайтове fakti.bg и novini.bg, както и специализираните imot.bg и insurance.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андрей Николов

    2 0 Отговор
    "Шуми Марица в главите ни" не е ли по-добро заглавие?
  • 2 Veselin Stanoev

    1 0 Отговор
    ЕЕЕ Марица може да им промие мозъците.Какво ще правят тогава?
  • 3 Сульо

    1 0 Отговор
    Ядене и пиене ще има ли?
  • 4 Veselin Stanoev

    0 0 Отговор
    И не само ядене и пиене на корем ще има,ами специално за подбраните гости организаторите ще сложат един пилон в центъра на залата и ще поканят хубава стриптизьорка да танцува.