Last news in Fakti

3 Май, 2005 00:00 498 0

Британски диджей купиха къща край Варна

  • българия-
  • имоти-
  • пазар-
  • списание-
  • английски
Ди джеите "Фетс Енд Смол" са първите британски звезди, които след дълго избиране се сдобиха със собствена българска резиденция в близост до Варна. Покупката на къщата стана изцяло по интернет през английски сайт за недвижими имоти. Въпреки намалението за ВИП клиентите, двамата ди джеи оставиха 6-цифрена сума в лири, избирайки къща от над 600 квадратни метра в класически български стил, снабдена с луксозно обзавеждане и огромен двор, подходящ за градински партита. Джейсън Фетс и Ръсел Смолс вече планират да снимат клип в ноовия си имот към някой от предстоящите си сингъли. Двамата вече три пъти са гостували у нас, като решението да се сдобият с българска резиденция взели при последната си визита на фешън парти миналата есен.

"Bulgarian Property Digest" е ново списание, което има за цел да рекламира България на британския пазар, казаха пред БТА от екипа на изданието. Треската в Англия за купуване на имоти по морето и ски курортите ни продължава. Освен че се появиха десетки английски агенции за недвижими имоти у нас, вече е факт и списание, което е предназначено за английския пазар.

Досега огромният брой английски купувачи на българския пазар получаваха информация главно от британски изложения и уебсайтове. Сега новото списание ги консултира не само при избора на имоти, но и за всичко, свързано с процеса на покупко-продажба и отсядането на купувачите в България. Регистриране на фирми, данъчни и визови консултации са сред темите на изданието. В първия брой има статии и коментари за София като мечта за инвеститорите, за това какво търсят чужденците в България, за Родопите. Поместен е и любопитен обзор на обслужването в ресторанти в някои градове на Североизточна България, както и календар с официалните празници, фолклорни фестивали, рубрика за рецепта на месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА