Last news in Fakti

19 Май, 2014 09:00 18 704 1

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • апартаменти-
  • къщи

Три пъти по-евтини са луксозните апартаменти в по-големите градове на страната. Ако в столицата цените на подобни имоти са около 600 000 EUR, то в градове като Плевен и Пловдив цената им не надвишава 200 000-250 000 EUR. Като площ, предлагани удобства и степен на обзавеждане почти не отстъпват на тези, оферирани в София.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Лозенец (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ от 509 кв.м. Състои се от салон за гости със зимна градина, тераса, камина към дневната, обширна трапезария с кухня, тераса с градина, в която има изнесена още една дневна с втора кухня. Имотът разполага с панорамни гледки в четири посоки и прекрасна панорама от дневната, градината и трапезарията към планина „Витоша”.

2. Манастирски ливади (София) – 790 400 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 304 кв.м. Имотът се намира в сграда с ниво на обслужване на 5-звезден хотел. Разположен е в близост до резиденция Бояна. Състои се от голям дневен тракт с напълно оборудвана дизайнерска кухня, перално помещение и тоалетна, както и три спални, две бани с тоалетна и два големи дрешника. В сградата има 25-метров басейн, сауна, римски басейн.

3. Широк център (Благоевград) – 200 000 EUR (виж повече)

Мезонетът, който е на две нива, е с разгъната застроена площ от 160 кв.м. На първото ниво са разположени просторна дневна с кухненски бокс, две самостоятелни спални и баня с WC. На второто ниво са обособени дневен кът със санитарно помещение и кухненски бокс.

4. Център (Пловдив) – 240 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира в сграда разположена в близост до хотел „Тримондиум”. Разгънатата застроена площ на имота е 240 кв.м. Състои се от хол, трапезария и вграден кухненски бокс, три спални, две бани, кабинет и гардеробна. Имотът разполага с четири панорамни тераси.

5. Докторски паметник (София) – 750 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира на ул. „Шейново”. Разгънатата му застроена площ е 243 кв.м. На първото ниво са разположени дневна, трапезария, кухня, баня с тоалетна, спалня, тераса, а на второто – родителска спалня със собствена баня, голяма тераса. Отоплението и охлаждането е с централна система. Подовите настилки са паркет. Имотът се продава напълно обзаведен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор