8 Април, 2005 00:00 401 0

БСП се готви отново да нищи царски имоти

  • димитров-
  • имоти-
  • царските-
  • царските имоти
Ако БСП спечели абсолютно мнозинство, вземе властта и има възможност да решава самостоятелно, въпросът със законността на връщането на царските имоти ще бъде една от първите стъпки на новото правителство на БСП. Това заяви пред Би Ти Ви соцдепутатът Петър Димитров.

Той уточни, че соцпартията не се кани да национализира царските имоти, а само да провери как са върнати. Димитров се пошегува, че БСП може да даде на Симеон Сакскобургготски Министерството на културата и туризма при новата власт, "особено на планинския туризъм". От думите на депутата обаче стана ясно, че ако НДСВ стане коалиционен партньор на БСП, въпросът за царските имоти може да остане висящ.

Петър Димитров категорично отхвърли обвинението на Емил Кошлуков. Според нововремеца соцпартията ще пази натрупаното от функционерите на НДСВ срещу безпрепятствено сдаване на властта.

Запитан дали сред жълтите има червено лоби, Димитров отговори, че в НДСВ има хора, които генетично са свързани с БСП, като например Станимир Илчев и Соломон Паси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА